Language: |

Evenementen
31-01: Lingerie Beurs
Nieuws
01-09: Lingerie cursus nieuws
09-03: Voorgevormde cups in kleuren
23-01: Miss Universe Netherlands 2015
10-09: Fotoshoot nieuws La Lopez
10-02: Lingerie patronen
14-01: Madeira by La Lopez
Nieuwsbrief
25-03: La Lopez nieuwsbrief
16-04: Nieuwsbrief

Laatste mogelijkheid tot inschrijving

Cursussen en opleidingen lingerie tekenen en maken
Voor-opleidingen zijn niet nodig. iedereen kan het!

 

Voor de komende maanden staan er verschillende cursussen en opleidingen lingerie maken gepland Voor alle belangstellenden wijzen wij u er op dat deze week is de laatste mogelijkheid tot inschrijving voor de maand September.

Bij succesvol afronden van de cursuspakket bent u in staat om het geleerde zelfstandig uit te voeren en zodoende lingerie op maat kan aanbieden. Ook bezit u dan voldoende kennis om over de geleerde stof te kunnen doceren aan anderen. U ontvangt diverse certificaten om aan te tonen dat u deze opleidingen met succes heeft afgerond.

 

Voor elke lingerie cursus in de maand September en oktober ontvangt u

1 Gratis lingeriepakket naar keus voor een bh en twee slips!

 

Het cursus boek kunt u bestellen via:www.lingerieartikelen.nl

Of via bol.com

 

 La Lopez Productie Project  met succes afgerond!

Later meer in La Lopez nieuws.

 

 

 

Design by La Lopez

®La Lopez

®La Lopez   Tabel Disclaimer Aangezien er wereldwijd grote verschillen zitten in de hantering van het algemene maatsysteem, kan en mag deze tabel alleen gebruikt worden voor La Lopez collectie en custom La Lopez lingerie. De La Lopez maat tabel garandeert een juiste pasvorm voor iedere denkbare maat en wordt toegepast en uitgelegd in het handboek ''lingerie ontwerpen en creëren'' www.bh-maatsysteem.nl La Lopez Bodyfashion: lingerie en badmode op maat. "Al van jongs af aan heb ik moeite om lingerie of badmode te vinden die voor mijn figuur geschikt is. Ik voldoe blijkbaar niet aan de standaardmaten. In de gewone winkels vind ik nooit de juiste bh maat waar kan ik dan terecht?" Veel vrouwen lopen teleurgesteld een lingeriezaak uit, omdat de reguliere confectiematen niet geschikt zijn voor hun figuur. Wij, de medewerkers van La Lopez  (voorheen: Amorette Bodyfashion), begrijpen dat probleem volkomen. In ons bedrijf weten we maar al te goed dat 'de standaardvrouw' niet bestaat. Confectiematen houden geen rekening met vrouwen die een bijzondere maat hebben, (zoals een kleine confectiemaat, maar een grote borstomvang), of vrouwen die bijvoorbeeld een borstoperatie hebben ondergaan.

 

 

Activiteiten:

Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g. Vervaardiging van onderkleding Groothandel in onderkleding. Het ontwerpen, en fabriceren van onder- en badmode. Tevens het verzorgen van onderwijs op dit gebied en het verschaffen van lesmateriaal. Handel in ondermode artikelen en textiel, lingerie op maat. Tevens webwinkel in deze artikelen.

Lingerie Coupeuse ZZP, lingerie patronen ontwerpster, Lingerie Coupeuse met 18 jaar erv, Lingerie freelance ZZP,

Digitaal lingerie patronen

 

 Materialen voor consumenten en bedrijven.

 

 http://www.lingerieartikelen.nl/

 Lingeriestoffen en lingerievoeringen bh-sluitingen, verschillende afmetingen, haken en ogenband,  Schouderbanden, Beugelbanden, Schulpelastiek, verschillende afmetingen Lingerie-elastiek, Ringen en schuifjes, Baleinen, verschillende afmetingen Corsetten voorsluitingen kousenhouders  Beugels symmetrisch Beugels half a-symmetrisch Push-up beugels Halve beugels Fibervilt/Foaum/padding Elastisch kant  Broderie op verschillende ondergrond  Lingerie-cups Lingerie pakketten Zelfmaaklingeriefournituren Broderie strookjes ApplicatiesPlastic beugels Badmode Badmodestoffen en Badmodevoeringen Badpakelastiek wit en zwart Badpakcups

Check ook onze Facebook pagina en Twitter Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en aanbiedingen.

 

© La Lopez: Op de informatie, teksten, afbeeldingen, foto's en illustraties van deze website, is het Nederlandse en internationale eigendomsrecht en Auteursrecht van toepassing. Niets uit deze website of uit onze webwinkel mag worden verveelvoudigd, aan derden ter beschikking worden gesteld of openbaar gemaakt zonder voorafgaande toestemming van La Lopez.           

 

  Like my page on facebook   

 

La Lopez Bikini 2015