Language: |

Evenementen
31-01: AVRO Kunst in teken van mode
Nieuws
09-03: Voorgevormde cups in kleuren
23-01: Miss Universe Netherlands 2015
04-11: La Lopez Nieuwe Collectie
10-09: Fotoshoot nieuws La Lopez
10-02: Lingerie patronen
14-01: Madeira by La Lopez
Nieuwsbrief
25-03: La Lopez nieuwsbrief maart
16-04: Nieuwsbrief

 

 

La Lopez design bij de Miss Universe-verkiezing 2015 in Miami !

 

De Nederlandse Yasmin Verheijen droeg tijdens de Miss Universe 2015 verkiezing in Miami een door La Lopez ontworpen prachtige strapless bustier van kant, lycra en een applicatie opzet op de schouder .

Yasmin presenteerde het bustier tijdens de National Custume ronde.

La Lopez is trots om weer in zo'n korte tijd perfect maatwerk gemaakt te hebben. 

Wilt u weten hoe deze prachtige creatie is ontstaan?

Kijk dan op de website bij de cursus C bruidslingerie van La Lopez.

 

 

 

 

Design by La Lopez

®La Lopez

®La Lopez   Tabel Disclaimer Aangezien er wereldwijd grote verschillen zitten in de hantering van het algemene maatsysteem, kan en mag deze tabel alleen gebruikt worden voor La Lopez collectie en custom La Lopez lingerie. De La Lopez maat tabel garandeert een juiste pasvorm voor iedere denkbare maat en wordt toegepast en uitgelegd in het handboek ''lingerie ontwerpen en creëren'' www.bh-maatsysteem.nl La Lopez Bodyfashion: lingerie en badmode op maat. "Al van jongs af aan heb ik moeite om lingerie of badmode te vinden die voor mijn figuur geschikt is. Ik voldoe blijkbaar niet aan de standaardmaten. In de gewone winkels vind ik nooit de juiste bh maat waar kan ik dan terecht?" Veel vrouwen lopen teleurgesteld een lingeriezaak uit, omdat de reguliere confectiematen niet geschikt zijn voor hun figuur. Wij, de medewerkers van La Lopez  (voorheen: Amorette Bodyfashion), begrijpen dat probleem volkomen. In ons bedrijf weten we maar al te goed dat 'de standaardvrouw' niet bestaat. Confectiematen houden geen rekening met vrouwen die een bijzondere maat hebben, (zoals een kleine confectiemaat, maar een grote borstomvang), of vrouwen die bijvoorbeeld een borstoperatie hebben ondergaan.

 

 

Activiteiten:

Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g. Vervaardiging van onderkleding Groothandel in onderkleding. Het ontwerpen, en fabriceren van onder- en badmode. Tevens het verzorgen van onderwijs op dit gebied en het verschaffen van lesmateriaal. Handel in ondermode artikelen en textiel, lingerie op maat. Tevens webwinkel in deze artikelen.

Lingerie Coupeuse ZZP, lingerie patronen ontwerpster, Lingerie Coupeuse met 18 jaar erv, Lingerie feelance ZZP,

Digitaal lingerie patronen

 

 Materialen voor consumenten en bedrijven.

 

 http://www.lingerieartikelen.nl/

 Lingeriestoffen en lingerievoeringen bh-sluitingen, verschillende afmetingen, haken en ogenband,  Schouderbanden, Beugelbanden, Schulpelastiek, verschillende afmetingen Lingerie-elastiek, Ringen en schuifjes, Baleinen, verschillende afmetingen Corsetten voorsluitingen kousenhouders  Beugels symmetrisch Beugels half a-symmetrisch Push-up beugels Halve beugels Fibervilt/Foaum/padding Elastisch kant  Broderie op verschillende ondergrond  Lingerie-cups Lingerie pakketten Zelfmaaklingeriefournituren Broderie strookjes ApplicatiesPlastic beugels Badmode Badmodestoffen en Badmodevoeringen Badpakelastiek wit en zwart Badpakcups

Check ook onze Facebook pagina en Twitter Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en aanbiedingen.

 

© La Lopez: Op de informatie, teksten, afbeeldingen, foto's en illustraties van deze website, is het Nederlandse en internationale eigendomsrecht en Auteursrecht van toepassing. Niets uit deze website of uit onze webwinkel mag worden verveelvoudigd, aan derden ter beschikking worden gesteld of openbaar gemaakt zonder voorafgaande toestemming van La Lopez.           

 

  Like my page on facebook   

 

La Lopez Bikini 2015