Language: |

Blog La Lopez
24-09: Blog
Evenementen
16-02: Lingerie Beurs Almere
31-01: Lingerie Beurs
Nieuws
25-04: Project Pleasurements
19-09: Geboduurde label op naam
28-04: Nieuwe collectie
17-03: Fotoshoot 2017
09-05: Ladies Day bij FitforFree
30-04: La Lopez voor de knipmode
Nieuwsbrief
19-12: Nieuwe ontwikkelingen
16-04: Nieuwsbrief

Lingerie op maat

Nieuwe collectie bhs met bloemen stof

 

 Wat is mijn juiste BH maat volgens het ®La Lopez bh-maatsysteem ?

 

Bekijk ook de Video op you tube

 

 

 
Image ®La Lopez bh-maatsysteem

 

  Onderbusteomvang:(omvang) Dit meet u op door de centimeter rond de buste te leggen vanaf de gewenste hoogte middenvoor (A) tot de gewenste hoogte op de bh-zijnaad (B). U dient dit strak te meten, langs de bovenrand van de beugel.


Bustediepte: Dit meet u vanaf het bustepunt (C) recht naar beneden tot boven de rand van de beugel (D).

Onderwijdte: Dit meet u strak onder de buste rondom de onderwijdte (E).

Via dit systeem is het ook mogelijk lingerie van La Lopez te bestellen. Zie hiervoor onder La Lopez lingerie. U vindt daar diverse modellen waaruit u kunt kiezen. Deze kunnen worden aangepast, zodat u bij bestelling zo weinig mogelijk risico loopt.

 

Ter informatie: de LaLopez maattabel is een geregistreerde tabel waarmee de zekerheid op een goed passende BH vele malen groter is dan de conventionele methode. Hiermee kunt een ''bijna'' lingerie op maat bij ons bestellen.

Het gebruik van de maattabel kost € 3,- tenzij u deze gebruikt voor lingerie op maat of een lingerie aanschaf doet op onze webwinkel U krijgt uw € 3,- dan vergoed

 IBAN nummer :nl 96 Rabo 01 4099 84 97 te name van La Lopez Soest

Wilt u daarbij duidelijk uw naam en email vermelden zodat ik de relatie kan maken bij uw aankoop

Direct na ontvangst van de betaling stuur ik u uw LaLopez maat toe. per e-mail

 

 In ons bedrijf weten we maar al te goed dat 'de standaardvrouw' niet bestaat. Confectiematen houden geen rekening met vrouwen die een bijzondere maat hebben, (zoals een kleine confectiemaat, maar een grote borstomvang), of vrouwen die bijvoorbeeld een borstoperatie hebben ondergaan.

 

®La Lopez   Tabel Disclaimer Aangezien er wereldwijd grote verschillen zitten in de hantering van het algemene maatsysteem, kan en mag deze tabel alleen gebruikt worden voor La Lopez collectie en custom La Lopez lingerie. De La Lopez maat tabel garandeert een juiste pasvorm voor iedere denkbare maat en wordt toegepast en uitgelegd in het handboek ''lingerie ontwerpen en creëren'' www.bh-maatsysteem.nl