Language: |

Blog La Lopez
24-09: Blog
Evenementen
31-01: Lingerie Beurs
Nieuws
25-01: Valentijnsdag string
28-11: Lingerie atelier
06-11: Voorgevormde cups zwart
12-10: Nieuw gezicht bij la Lopez
07-10: Nieuwe collectie lingerie en badmode accessoires
25-09: Website onderhoud! La Lopez
Nieuwsbrief
25-03: La Lopez nieuwsbrief
16-04: Nieuwsbrief

Lingerie op maat

  Wat is mijn juiste BH maat volgens het ®La Lopez bh-maatsysteem ? 

 

 

 

 Bekijk ook de Video op you tube


Image ®La Lopez bh-maatsysteem

 

 
Image ®La Lopez bh-maatsysteem

 

  Onderbusteomvang:(omvang) Dit meet u op door de centimeter rond de buste te leggen vanaf de gewenste hoogte middenvoor (A) tot de gewenste hoogte op de bh-zijnaad (B). U dient dit strak te meten, langs de bovenrand van de beugel.


Bustediepte: Dit meet u vanaf het bustepunt (C) recht naar beneden tot boven de rand van de beugel (D).

Onderwijdte: Dit meet u strak onder de buste rondom de onderwijdte (E).

Via dit systeem is het ook mogelijk lingerie van La Lopez te bestellen. Zie hiervoor onder La Lopez lingerie. U vindt daar diverse modellen waaruit u kunt kiezen. Deze kunnen worden aangepast, zodat u bij bestelling zo weinig mogelijk risico loopt.

 

Ter informatie: de LaLopez maattabel is een geregistreerde tabel waarmee de zekerheid op een goed passende BH vele malen groter is dan de conventionele methode. Hiermee kunt een ''bijna'' lingerie op maat bij ons bestellen.

Het gebruik van de maattabel kost € 3,- tenzij u deze gebruikt voor lingerie op maat of een lingerie aanschaf doet op onze webwinkel U krijgt uw € 3,- dan vergoed

 IBAN nummer :nl 96 Rabo 01 4099 84 97 te name van La Lopez Soest

Wilt u daarbij duidelijk uw naam en email vermelden zodat ik de relatie kan maken bij uw aankoop

Direct na ontvangst van de betaling stuur ik u uw LaLopez maat toe. per e-mail

 

 

®La Lopez   Tabel Disclaimer Aangezien er wereldwijd grote verschillen zitten in de hantering van het algemene maatsysteem, kan en mag deze tabel alleen gebruikt worden voor La Lopez collectie en custom La Lopez lingerie. De La Lopez maat tabel garandeert een juiste pasvorm voor iedere denkbare maat en wordt toegepast en uitgelegd in het handboek ''lingerie ontwerpen en creëren'' www.bh-maatsysteem.nl

 

La Lopez Bodyfashion: lingerie en badmode op maat. "Al van jongs af aan heb ik moeite om lingerie of badmode te vinden die voor mijn figuur geschikt is. Ik voldoe blijkbaar niet aan de standaardmaten. In de gewone winkels vind ik nooit de juiste bh maat waar kan ik dan terecht?" Veel vrouwen lopen teleurgesteld een lingeriezaak uit, omdat de reguliere confectiematen niet geschikt zijn voor hun figuur. Wij, de medewerkers van La Lopez  (voorheen: Amorette Bodyfashion), begrijpen dat probleem volkomen.

 

In ons bedrijf weten we maar al te goed dat 'de standaardvrouw' niet bestaat. Confectiematen houden geen rekening met vrouwen die een bijzondere maat hebben, (zoals een kleine confectiemaat, maar een grote borstomvang), of vrouwen die bijvoorbeeld een borstoperatie hebben ondergaan.