Language: |

Blog La Lopez
24-09: Blog
Evenementen
16-02: Lingerie Beurs Almere
31-01: Lingerie Beurs
Nieuws
25-04: Project Pleasurements
19-09: Geboduurde label op naam
28-04: Nieuwe collectie
17-03: Fotoshoot 2017
09-05: Ladies Day bij FitforFree
30-04: La Lopez voor de knipmode
Nieuwsbrief
19-12: Nieuwe ontwikkelingen
16-04: Nieuwsbrief

Over ons

La Lopez is een bedrijf met 18 jaar ervaring in het omgaan met lingerie op alle denkbare manieren.

Onder haar expertise vallen niet alleen maatwerk voor lingerie en prothese onderkleding, maar ook lesgeven op scholen en privé aan iedereen die passie voor lingerie heeft.

Door een zelf ontwikkeld maatsysteem waarbij meer dan vijfentwintig verschillende maten worden opgenomen, is La Lopez uniek in het maken van lingerie en badmode op maat die werkelijk een perfecte pasvorm hebben, ook voor speciale (grote en kleine) maten.

 

In een eigen geschreven boek vertelt ze het geheim om zelf lingerie op maat te kunnen maken; dankzij de interesse van vele bedrijven in binnen- en buitenland is zij uitgegroeid tot een gezond en stabiel bedrijf.

 

La Lopez is begonnen met een groothandel in lingeriematerialen, en dat heeft de basis gelegd voor affiniteit met en kennis over elastische stoffen, kant, broderie en elastiek maar ook van het juiste garen en patronen.

Zij zoekt voor u nieuwe materialen die geschikt zijn voor het maken van de perfecte lingerie die lang mee gaat en die ook aan de nieuwe trend voldoet. Om een perfect eindproduct te maken is een hoge kwaliteit van de materialen onontbeerlijk. Zie hiervoor:www.lingerieartikelen.nl

 

 Vanwege de ontwikkeling van Internet is een goede site www.lalopez.nl

en een webwinkel www.lingerieartikelen.nl niet meer weg te denken. Speciaal voor lingeriefabrikanten en ateliers kunnen patronen als PC-bestanden geleverd worden in de meest gangbare formaten.

   

 

 

 

Ontworpen door La Lopez, cup 85 G cursus model

 Deisy M.R. Lopez
 La Lopez®